de Queeste - theatermakershuis

scroll to top

Bicycle Drag Race 2014

Op vrijdag 22 augustus kan je aan Quartier Canal voor de tweede keer deelnemen aan de Bicycle Drag Race. Een fenomeen dat volgens onze collega's in De Silo dateert uit de jaren 70, toen jonge sportievelingen op zondag stadparkings inpalmden om één tegen één te racen per fiets. Voor de editie aan Quartier Canal is er een parcours van 100m, met twee banen en je kan deelnemen in diverse categorieën, gaande van de stadsfiets tot de racefiets.

Ook voor wie aan de zijlijn supportert werd er gedacht, zo is er randanimatie en kan je genieten van een hapje en een drankje. Verwacht je aan een ludieke avond bij zonsondergang ... meer info vind je via bovenstaande link.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar dragrace@a2o.be

DE QUEESTE + BRAAKLAND/ZHEBILDING = HET NIEUWSTEDELIJK