de Queeste - theatermakershuis

scroll to top

BRUILOFT! te gast bij L1

"Als je toneel wilt maken, moet je het laten ontsporen." Dat zei acteur Hans van Leipsig uit het toneelstuk 'Bruiloft!'. Samen met actrice Aline Nuyens waren ze gisterenavond te gast bij het L1 TV-programma 'Avondgasten'

"Op elk feest heb je wel de oom die teveel heeft gedronken en iets te hard en te vuil gaat dansen met het jonge meisje," vertelt Nuyens. In Bruiloft! stelt een bruidspaar alles in het werk om van hun heugelijke dag één groot feest te maken. "Een avond die romantisch begint, eindigt in een grote confronatatie. Alle frustraties en onderliggende gevoelens worden geuit," tipt Van Leipsig alvast.

Herbekijk het interview hier.

 

Vanaf morgen 18 juni starten de try-out voorstellingen van BRUILOFT! om dan zaterdag 21 juni officieel in première te gaan. Daarna speelt BRUILOFT! nog tot 5 juli in Festi-Village.
Later deze zomer gaat de voorstelling nog langs Theater op de Markt in Hasselt en Cultura Nova in Heerlen.

 

DE QUEESTE + BRAAKLAND/ZHEBILDING = HET NIEUWSTEDELIJK