de Queeste - theatermakershuis

scroll to top

Het Groene Boek met Selm Wenselaers en ANGST

Vandaag zondag 27 april 2014 vond in het Kaaitheater (Brussel) de vierde editie van Het Groene Boek plaats. Schrijvers, wetenschappers en denkers gaan er in gesprek over een duurzame en rechtvaardige toekomst.

Onze erfgoeddramaturg Selm Wenselaers nam er deel aan het panelgesprek of liever toekomstgesprek 'Terug naar de utopie?'. En samen met Braakland/ZheBilding sloten we de dag af met een monoloog uit ANGST gebracht door Michaël Pas, waar de bijhorende muziek onder leiding van Geert Waegeman en Bert Hornikx niet konden ontbreken.

ANGST is nog te gast op de Operadagen te Rotterdam, daar spelen we op dinsdag 21 mei om 20u30 in de Rotterdamse Schouwburg.

 

DE QUEESTE + BRAAKLAND/ZHEBILDING = HET NIEUWSTEDELIJK