de Queeste - theatermakershuis

scroll to top

Stijn Devillé en Evelyne Coussens in gesprek

Het uitzendbureau voor kunstkritiek, zo noemen De Zendelingen zich. Een initiatief dat we met de Queeste alleen maar kunnen toejuichen, zeker wanneer blijkt dat één van de eerste interviews onder de noemer Kontro:verso over de voorstelling ANGST gaat.

De Zendelingen brachten Stijn Devillé (regie en tekst ANGST) en Evelyne Coussens (De Morgen) bij elkaar in een kritisch gesprek over de voorstelling. Een boeiend relaas in woord en beeld, dat hopelijk ook jou (terug) aan het denken zet en een debat op gang brengt.


Had ook jij graag in gesprek gegaan met de regisseur?
Dat kan!
Bezorg ons je mening, ideeën, gevoelens, ... bij de voorstelling ANGST en wij bezorgen het graag aan de ANGST-ploeg. De thematiek rond ANGST eindigt immers niet met de voorstelling en gelukkig maar!

Intussen wordt hier uitgekeken naar het vervolg: HOOP.

DE QUEESTE + BRAAKLAND/ZHEBILDING = HET NIEUWSTEDELIJK