de Queeste - theatermakershuis

scroll to top

enthousiast publiek bij eerste speeldagen van EEN VIJAND VAN HET VOLK

Sinds donderdag speelt de voorstelling EEN VIJAND VAN HET VOLK op locatie in Hasselt.

Enkele publieksreacties van de afgelopen dagen:

"Ik heb nog nooit zo'n sterk maatschappelijk stuk gezien. Het is ongelofelijk hoe ze de tijdsgeest hebben getroffen. Wat mij betreft wordt het stuk verplicht voor de jeugd: het verplicht je om over dingen na te denken. De locatie vond ik heel passend: de media is al lang niet meer objectief: ze maakt en breekt – ook de waarheid, zoals in dit stuk zeer goed naar voren kwam." P.U. uit Koersel

"Het is leuk hoe ze die enorme ruimte gebruikt hebben: ze hebben optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de 'zaal' bood. In een gewone theaterzaal zal je niet zo snel een auto op de scène zien of het in de zaal kunnen laten regenen. Het is alleen spijtig dat het wat frisjes was, maar dat hebben ze goed verholpen door dekentjes neer te leggen." R.B. uit Lier

"Ik vond het een geweldig toneelstuk. Ik vind dat een mens moet gaan voor hetgeen hij/zij overtuigd is." P. uit Genk

"Het was echt dik de moeite!
Nog veel succes de volgende dagen!"  P. uit Hasselt

"Jullie hebben een indrukwekkende voorstelling neergezet, waarbij geweldig gebruikt werd gemaakt van de bijzondere locatie. Het was boeiend en meesplepend. Top! Proficiat!   L.P. uit Kuringen

DE QUEESTE + BRAAKLAND/ZHEBILDING = HET NIEUWSTEDELIJK